jarig
18 Mei 2006 | Nederland, Amsterdam
jaa mensen mijn eerste verjaardag die ik vier in het buitenland.
straks ben ik alweer 20 dem wat gaat dat hard.
jammer dat niet iedereen van mijn vrienden er bij zijn maar als ik terug kom in nederland vieren we het nog een keer
groetjes Taks :)
straks ben ik alweer 20 dem wat gaat dat hard.
groetjes Taks :)
18 Mei 2006 - 17:53
Anoek:
GEFELICITEERD!!!!!maak dr n leuk dagje van daar...mja met dat weer komt dat wel goed denk ik!
Cya
Xxx Anoek -
18 Mei 2006 - 18:13
Marcel:
Hoi Stefan,
Van harte gefeliciteerd. Ik zou willen dat ik a. nog 20 was en b. ook op Curacao zat. Dat 2e is nog te regelen, dat 1e niet meer vrees ik :). Leuke verjaardag in ieder geval en geniet er maar van,
Mira en Marcel -
18 Mei 2006 - 18:32
Mandy:
Gefeliciteerd..!en maak er een super leuke dag van.. als je terug ben maken we er nog een keer een groot feest van.. :
Liefs,Xxx Mandy -
18 Mei 2006 - 18:40
Rocio:
Lieve Lieve sgat gefeliciteerd met je verjaardag, als we elkaar zien krijg je 3 dikke kusjes van mij en Amanda
Lafu kussss -
18 Mei 2006 - 18:41
Desiree:
gefeliciteerd mop!!
Xx Desiree -
18 Mei 2006 - 18:57
Hans:
Heej Stefan,
owjow 20 jaar al. Van harte gefeliciteerd. Je hebt, als brabander zijnde, toch wel ff dik feestje gebouwd in Curacao. Gr Hans -
18 Mei 2006 - 18:57
Michelle:
een hele fijne verjaardag en maak er wat van.. groetjes dikke kus michelle -
18 Mei 2006 - 19:45
Mariska:
Gefliciteerd!!! dat je daar ook maar goed verwend wordt!!
maar zo goed als wij hier in nederland kunne zingen voor jouw!! kunne ze daar niet hoor ;) hahaha
19 Mei 2006 - 08:30
Priscilla:
Gefeliciteerd!!
Als je terug bent gaan we de stad in he! groetjes pris -
19 Mei 2006 - 13:52
Anja En Paul:
Wij feliciteren je met je 20e.verjaardag.Gefeliciteerd vanuit een bijna herfstachtig Nederland. Tot gauw. Wij drinken zonder jou wel glaasje op je gezondheid. Veel liefs en groeten. Pa. en Ma.
Voeg je ons nog toe aan je adressen bestand? -
19 Mei 2006 - 13:53
Harrie En Ineke:
Hoi Stefan,
Ook door tante Ineke en Ome Harrie van harte gefeliciteerd met je verjaardag en nog een fijne dag toe gewenst.
De afstand van Eten-Leur naar Curaçao is echter te groot om je persoonlijk te feliciteren, maar er zijn vast wel een paar dames die dit reeds hebben gedaan. Je hebt ook al veel vrienden om deze dag mee te vieren.
Verder nog veel succes gewenst met je stage.
Groetjes Ineke en Harrie.
P.S.
Ook de familie in Terheijden en Breda proficiat met dit heugelijke feit -
19 Mei 2006 - 14:37
Corinne En Rik:
He broertje.
Van harte gefeliciteerd. We bellen je vandaag nog, we hopen dat we je te spreken krijgen. Ook hopen we dat onze kaart is aangekomen, we hadden er een cadeautje bij gedaan dus er is een kans dat die bij de post achterover gedrukt is. Maar voor hetzelfde geld komt ie zowaar aan bij jou, in dat geval hopen we dat je het een leuk cadeautje vind.
Een hele fijne dag vandaag en natuurlijk ook voor de resterende dagen op curacao.
Groetjes Rik en Corinne -
19 Mei 2006 - 14:39
Lindakuhh:
hey lieverd!!!
Proficiat! alweer 20 jaartjes oud :)
nu kun je je alvast inschrijven voor een kunstheup!! :P haha
Ik bel je zeker nog!!
doei lieverd tot snel...
xxx veel liefs linda en natuurlijk ook van peter:) -
19 Mei 2006 - 15:07
Alina:
Gefeliciteerd stefan..!! En eeen hele fijne verjaardag nog..:)
Kuss Alina -
19 Mei 2006 - 18:17
Rienk:
Ik feliciteer je gewoon nog een keer. Veel plezier vandaag. Drink er maar op, voor je het weet ben je bejaard. :P
LAters Rienk uit het hoge noorden -
19 Mei 2006 - 18:50
M@rci@:
Hey lieverd,
gefeliciteerd met je verjaardag!!!
Ik ben de dagen al aan het aftellen tot je weer terug bent.
Kan haast niet wachten om je weer te zien.
Tot snel lieverd.
Dikke kus Marcia..... -
22 Mei 2006 - 07:02
Lenard:
yo taks nog gefeliciteerd man groetjes len -
29 Mei 2006 - 16:32
Isabel:
Tuurlijk veel te laat, maar dat was ook wel onze reputatie op het Eiland!!!! nog van harte
XX isabel