eindelijk weer op het internet
27 Februari 2006 | Nederland, Amsterdam
in die tijd is er alweer veel gebeurt zo waren ik en ronald een dagje vrij en hebben we jetskis gehuurt en mochten een half uur lkkr scheuren over de zee. die dag was de zee een beejte wild en als je 500 meter van de kust was had je echt golven van 2 a 3 meter hoog en daar vloog je gewoon over heen en knalde he weer kei hard op het water terug.
valerie zwikker had op Curacao een foto shoot en verbleef bij ons in het hotel. de foto shoot vond plaats op het strand waar ik werk en had er ook nog een praatje mee gemaakt en met haar hele leuke visagiste (hoe je het ook schrijft) ook nog mee gedanst. de fotograaf die haar fotograveerde deed ook opdrachten voor de playboy en wat een verhalen had die vent allemaal zeg hihi.
van het weekend had ik een auto gehuurt een hele gare bak uit 90 maar het reed. ik was toen naar west punt gereden (daar zijn de mooiste stranden van Curacao. en echt super mooi is het daaro.
het uitgaan hier is echt helemaal geweldig. je gaat hier van dinsdag tot zondag stappen en het kost haast helemaal niks
het is wel redelijk leuk op het werk. alleen is het jmmr dat ik echt veel te veel uren draai eerste 2 weken werkte ik 46 uur en deze week alweer 52 uur. de collega's zijn leuk en gezellig.
het is hier echt komen en gaan van leuke mensen leer je net iemand leuks kennen gaat die al weer naar huis
maar goed dit was wel weer z'n beetje wat ik hier heb gedaan
groetjes Kuss Taks
27 Februari 2006 - 18:06
Priscilla:
Carnaval is veel leuker hier ;) haha.. nee mis je wel hoor.. je krijgt de greetz van johan gooiers en ik ben JALOERS!
dikke kus pris -
27 Februari 2006 - 18:09
Anoek:
Heey neger :p en al n btje bruin geworre daar? wel lekker weer zeker...!! hiero ist te koud...maar carnaval is weer goed te doen!!
Geniet drvan!
Xxx anoek -
27 Februari 2006 - 18:37
Marcel:
Ik dacht even dat je Nederland al helemaal vergeten was :). Leuk om al die toch wel interessante mensen te ontmoeten! En gezien de fotó's ontbreekt het je aan niets...Veel plezier deze week en ik kijk uit naar je volgende berichten, groeten, Marcel -
28 Februari 2006 - 15:10
Mandy:
Gelukkig dat we weer wat van je horen.. zo te zien heb je het nog steeds heel erg naar je zin.. Toch jammer dat je niet bij de carnaval bent geweest.. maar volgens mij ga jij daar ook genoeg uit..;)
Liefs Mandy -
28 Februari 2006 - 15:26
Lindakuhh:
hey lieffie!!!
Hier is ook nog alles goed met iedereen!!! Natuurlijk mis ik je wel hier maar dat komt goed!!!
er is gewoon al 1 maand om gaat veel te snel!!!
nog thnx voor je mailtje!!
Doei Doei!!
Dikke kuwz...
Lindakuh en grz van peter!! -
28 Februari 2006 - 15:38
Margot:
He broertje. Ik dacht dat je ons vergeten was. Zo te zien heb je het daar naar je zien. Lekker weer, mooi strand en leuke meiden. Ik hoorde van moeder dat ze daar ook carnaval vieren. Heb jij daar ook carnaval gevierd of moest je werken? In Traaie was carnaval super, maar wel erg kou. Ik hoop snel iets van je te horen. Groeten Margot -
01 Maart 2006 - 11:17
Je Vader:
Hoi Stefan,
Alles goed behalve het vele en lange werk. goed carnaval gevierd of moest je die dagen werken. Ben nu op kantoor en vanuit het besneeuwde en koude Breda veel sterkte nog voor de nog komende stage periode.
Op 15 maart komen je moeder en ik je bezoeken en dan kunen we weer bij praten. Hou je sterk en ik bel je nog. -
01 Maart 2006 - 15:30
Susan:
hee
jaa leuk dat we weer wat van je horen:D maar we missen je hier wel hoor...
kus kus susan -
04 Maart 2006 - 13:45
Hans:
Heej Stefan, sorry, dat ik je telefoontje laatst niet kon beantwoorden. Gaaf te lezen dat je het zo goed naar je zin hebt daar, is aan de foto's ook goed terug te zien :p Ondanks het harde werken, heb je gelukkg nog voldoende tijd om te genieten van al het moois daar. Hans -
04 Maart 2006 - 19:12
Richard & An:
ha mannen !
jullie vermaken jullie net zo goed als ons zie ik wel ?? Hier is het ook echt super! wordt met de dag warmer he !! (even iedereen jaloers maken) Ik sta nu al 5 weken in een buffetrestaurant waar echt geen zak aan is (wel tot nu toe 410 dollar fooi !!!) volgende week begin ik in een a la carte restaurant (lunch) daar komen ze elke dag met 35 a 40 dollar fooi thuis ! lekker man! hoe is jullie werk ? check onze site maar.. staan veel berichtjes op! en veel fotos ! Ik bel binnekort wel weer us man! het gaat jullie goed... en niet te veel vrouwen versieren he ! greetz van het zonnige Aruba
--- www.richenan.waarbenjij.nu--- -
14 Maart 2006 - 20:29
Sylvia En Lenard:
Hey hey Stefan,leuk om te lezen dat je het naar je zin hebt en om je fotos te kunnen zien.Wij zijn vorige week vrijdag van onze vakantie teruggekomen, we hebben het erg naar ons zin gehad.Na je vakantie kun je de fotos en de film zien oke.Nou het gaat je goed!! we spreken je snel weer.groetjes van Syl en Len -
19 Maart 2006 - 14:36
Sanne:
eej taks! lees net hoe je het heb daar echt super leuk voor je! het ziet er ook mooi uit zie ik! ik heb trouwens me rijbewijs!! dus als je terug bent kom ik je een keer halen! veel plezier nog daar geniet ervan ookal heb je het druk! tot snel! groetjes uit het koude breda xx sanne -
22 Maart 2006 - 02:32
Remco Gorisse:
Hey taks, hoe ist? ik kom in mei een paar daagjes naar curacao.. ben je der dan nog! suc6 nog daar..
groeten remco's -
04 April 2006 - 01:38
Richard Aruba:
Heej kerel,
Ik heb gehoord dat alles goed gaat bij je ? Van jacqueline die bij je kwam eten. JE stage bevalt je goed heb ik gehoord ??? Ik wilde jou nog bellen deze avond maar ik heb je nummer helemaal niet opgeslagen !?!?! Wil jij anders mij van de week even bellen ? dan heb ik ook gelijk je nummer ?!?! Wel leuk voor jullie dat het goed gaat op curacao.... Ook een heel gezellig eiland heb ik gehoord ! mooi man... veel vrouwen aan het versieren heb ik gehoord ?? Hahaha.... Bel me even op aub.. Met ons gaat alles ook heel goed.. maar dat zal je al wel hebben gelezen op onze site.. Je blijft waarschijnlijk ook iets langer op curacao ?!?! dan komen we jullie zeker nog wel tegen !!
Groetjes van ons en nog veel succes !!!