feest week
27 April 2006 | Nederland, Amsterdam
het is weer een tijdje geleden dat ik een bericht heb geplaatst maar dat komt omdat het een beetje druk is.
ik heb allemaal weer leuke dingen gedaan en meegemaakt
zo ben ik met volle maan naar een feest geweest die op een bood werdt gehouden die naar een strand vaardt waar je neit kan komen zonder boot de partyboot de mi dushi genoemt is een dubbel dekker vloot met ruimte voor 150 man en een dj dat was echt hopi (heel) gezellig echt waar.
verder heb ik een week van 6 dagen achter elkaar stappen achter de rug vn alleen maar feeste veel te veel drinken en veel werken achter de rug. dus nu meot ik eigenlijk rustig aan gaan doen maar dat kan niet want nu staat het volgende feest week alweer voor de duur. een week lang bekende dj van over de hele wereld komen naar curacao voor een contest. maar eerst koninginne nacht hier op curacao samen met guuus meeuws ( en hopelijk met het liedje BRABANT mijn afscheids numer van nederland )
ik heb hier nu sinds 2 weken een eigen auto een hyunda elantra ( hoe je het ook mag schrijven ) nu kan ik dus lkkr over het hele eiland gaan toeren.
afgelopen zondag ben ik met een groep vn 7 man met een zeil boot naar klein curacao gegaan (klein eiland van curacao) de heen weg er na duurde 4 uur ipv 2 uur omdat de zee onwijs ruw was en zodoende dat 80% aanboort ziek werdt incl. 2 bemanings leden maar ik wist hem gelukkig droog te houden :)
het was een onwijs mooi eiland.
ondanks alle feesten en lol maken hier op het eiland doe ik ook nog wel stagelopen en dat gaat nogsteeds goed ik heb vorige week een feest mogen decoreren en me manager was erg tevreden over mij en nu wordt ik in de nabije toekomst betrokken met het organizeren van feesten en partije :)
foto's probeer ik zo snel mogenlijk op de site te zetten maar ik weet neit wanneer ik er tijd voor heb.
heel veel groetjes kusss taks
28 April 2006 - 14:22
Lindakuhh:
hey lieffie!!!
leuk om eindelijk weer eens wat van je te horen!!! ik denk dat ik een van deze dagen je nog wel een keertje bel!!!
we missen je hier echt wel! tot snel..
groetjes xxx
Linda -
28 April 2006 - 18:00
M@rci@:
Hey Lieverd,
Ik ben blij d@t je het n@@r je zin hebt....
Ik kijk er @l n@@r uit @ls je terug komt.
Heb je ontzettend gemist.
Tot snel....
Kussss m@rci@ -
30 April 2006 - 16:00
Kelly:
heeeey stefan...aah echt leuk dat je het zo naar je zin heb...ja kan ook nie anders is kei mooi daar lekker feesten...!! haha gewedlig...nou hier in nederland KUT weer...haha daar bof je wel mee joh...spreek je snel..veel plz kus liefs kelly -
03 Mei 2006 - 14:41
Richard En An:
nou nou dat klinkt allmaal erg gezellig. Wij mogen ook niet klagen, want hier op aruba gaat het er ongeveer hetzelfde aan toen. We hebben trouwens in de planning om 6 juni naar curacao te komen. Dus als je iets kan regelen voor ons dat zou wel hopi hopi hopi bon zijn..Veel succes nog met je stage en tot snel! we horen het wel.
groetjes va ons -
05 Mei 2006 - 00:22
Margot:
He Broertje. Maak je het daar niet te bond? Hoe was Guus? Wij komen 9 juni naar curacao toe. Even weg hier uit nederland. De mannen blijven thuis. Hier in Nederland is het nu eindelijk een beetje goed weer. Ik zie over een paar weken. Succes nog. Groetjes -
05 Mei 2006 - 11:52
Priscilla:
He Stefan!
Zo te lezen vermaak jij je wel!! maar goed dat je toch gegaan bent!! wanneer kom je weer terug? heel veel plzr nog daar kus pris